• Home
  • /
  • Overnachten in Leeuwarden

Overnachten in Leeuwarden

Kleinschalig. Gastvrij. Goed en verzorgd overnachten hartje Leeuwarden. Bed & Breakfast Hogerhuis en Stadsstudio Lagerhuis. Je vindt ons in het hart van de monumentale binnenstad, tegenover het monumentale Stadhuis, de bijzondere Wilhelminaboom op het Raadhuisplein en naast Fletcher hotel Stadhouderlijk Hof. Horeca, Blokhuispoort, winkels, station, Boomsma’s Beerenburg Museum, Fries Museum, Keramiekmuseum Princessehof, Prinsentuin, Grote Kerk en Waalse Kerk op loopafstand, ook de parkeergarages Oldehove en Zaailand en de gratis fietsenstalling Sint Jacobstraat.

Keuze tussen Hogerhuis of Lagerhuis

Let op onze coronaberichtgeving!

Parlement van Engeland : ideale uitvalsbasis voor een dagje uit of weekendje weg vanuit B&B-kamer Hogerhuis (inclusief ontbijt) of stadsstudio (exclusief ontbijt) in Leeuwarden. 

Gastvrij logement in hartje binnenstad. Kijk voor reviews en gastenwaarderingen op de website bedandbreakfast.nl: https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/leeuwarden/parlement-van-engeland/66021/

Leeuwarden, bakermat van de Nassau’s, hoofdstad van Elfsteden-provincie Fryslân. Verrassend, kleinschalig, charmant, leuke winkels, heerlijke horeca, historische straten, monumentale panden en grachten om met een praam een rondvaart te maken. Een centrum om op ‘t gemakje door te kuieren met een plattegrond op zak of een gids van Historisch Centrum Leeuwarden of A Guide to Leeuwarden. Op de fiets er op uit, langs de Dokkumer Ee naar Bartlehiem of het wonderschone natuur & cultuurpark Vijversburg.

Genieten van Friesland

Een weekje weg vanuit onze zelfstandige stadsstudio Lagerhuis biedt de kans meer te zien van de omgeving: wandelen in Beetsterzwaag, fietsen naar de Waddenzee, de charme van de Dokkumer Ee, varen in Grou of Eernewoude, een trip naar havenstad Harlingen of de oude Friese universiteitsstad Franeker, pittoresk Hindeloopen of werelderfgoed Woudagemaal in Lemmer. Genieten van Friesland vanuit Leeuwarden.

Dit jaar, 2020, is Leven het Water het thema van toeristisch Friesland. Meer weten? Kijk op friesland.nl 

Parlement van Engeland is uitstekend bereikbaar met auto, trein en fiets. Vraag naar mogelijkheden voor kort of lang verblijf: bel met Niek en Marijn op 058 – 289 69 54 of mail ons op info@parlementvanengeland.nl

#visitleeuwarden #friesland

Overnachten in Leeuwarden, Friesland in logement Parlement van Engeland, bed & breakfast /stadsstudio
Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden, 058-2896954 of info@parlementvanengeland.nl

#overnachten #leeuwarden #friesland #shortstay #bedandbreakfast #citytrip #weekjeweg #weekendjeweg

Back to Top