• Home
  • /
  • Overnachten in Leeuwarden

Overnachten in Leeuwarden

Goed en verzorgd overnachten in een Leeuwarder logement, dat is Bed & Breakfast Hogerhuis en Stadsstudio Lagerhuis van Parlement van Engeland. Gelegen in het hart van de monumentale binnenstad, recht tegenover het fraaie Stadhuis en de bijzondere Wilhelminaboom op het Raadhuisplein. Een historische en rustige omgeving, centraal gelegen met alle voorzieningen, horeca, Blokhuispoort, station, Fries Museum, Keramiekmuseum Princessehof, Grote Kerk en Waalse Kerk op loopafstand, ook de parkeergarages Oldehove en Zaailand en de gratis fietsenstalling Sint Jacobstraat.

Keuze tussen Hogerhuis of Lagerhuis

Parlement van Engeland is de ideale uitvalsbasis voor een dagje uit of weekendje weg vanuit onze B&B-kamer Hogerhuis (inclusief ontbijt) of stadsstudio (exclusief ontbijt) in Leeuwarden, in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. Een gastvrij logement in hartje binnenstad, heerlijk voor een weekendje weg. Kijk voor reviews en gastenwaarderingen bijvoorbeeld op de website bedandbreakfast.nl: https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/leeuwarden/parlement-van-engeland/66021/

Veel van onze gasten zijn voor het eerst in de Friese hoofdstad, de bakermat van de Nassau’s. Ze zijn veelal aangenaam verrast door de kleinschaligheid, charme, leuke winkels, historische straten en grachten om met een praam een mooie rondvaart te maken. Een centrum om op ‘t gemakje door te kuieren met een plattegrond op zak of een gids van Historisch Centrum Leeuwarden of A Guide to Leeuwarden.

Genieten van Friesland

Een weekje weg vanuit onze zelfstandige stadsstudio Lagerhuis biedt de kans nog wat meer te zien van de omgeving. Wandelen in de bossen van Beetsterzwaag, fietsen naar de eindeloze dijken langs de Waddenzee en de charme van de Dokkumer Ee, een dagje varen in Grou of Eernewoude, een dagtrip naar havenstad Harlingen of de oude Friese universiteitsstad Franeker, pittoresk Hindeloopen aan het IJsselmeer of het befaamde werelderfgoed Woudagemaal in Lemmer. Genieten van Friesland.

Parlement van Engeland ligt centraal. Ons logement is goed bereikbaar met auto, trein en fiets. Vraag naar mogelijkheden voor kort of lang verblijf: bel met Niek en Marijn op 058 – 289 69 54 of mail ons op info@parlementvanengeland.nl

Overnachten in Leeuwarden, Friesland in logement Parlement van Engeland, bed & breakfast /stadsstudio
Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden, 058-2896954 of info@parlementvanengeland.nl
Back to Top