Voorwaarden / Privacywetgeving

Algemeen:

Parlement van Engeland biedt kleinschalig en gastvrij logement met Bed & Breakfast- kamer Hogerhuis (inclusief ontbijt) en de stadsstudio Lagerhuis (exclusief ontbijt). We bieden gastvrijheid en respecteren onze gasten in hun privacy en keuzes. We houden van goede afspraken en vinden het fijn als u geniet van ons Parlement en van Leeuwarden en omgeving.

We werken samen met liefst lokale partijen, zoals Salverda brood & banket en Kaldi koffie & thee in Leeuwarden.

Bed & Breakfast-vergunning Gemeente Leeuwarden:

Parlement van Engeland voldoet aan de Beleidsmaatregel Bed & Brochje van gemeente Leeuwarden voor het mogen bieden van logies met een maximum van 2 kamers of vier slaapplaatsen en beschikt eveneens over een horecavergunning.

Aanbieders van onze Bed & Breakfast:

Naast deze website, ons Facebook- en ons Twitterkanaal, vindt u onze Bed & Breakfast / logies op de gespecialiseerde website bedandbreakfast.nl en op airbnb.com. In geval van eventuele tijdelijke promoties of acties zoals arrangementen, zullen we altijd vermelden met wie we samenwerken in geval van arrangementen.

Hosting & Internet:

Parlement van Engeland heeft met ingang van 21 december 2017 gekozen voor Your Hosting als Nederlands internet, domeinregistratie & hostingbedrijf voor deze website en ons mailverkeer van en via info@parlementvanengeland.nl. Deze website is gebouwd in WordPress.

Kortingen, vroegboekkortingen, prijspakkers:

Parlement van Engeland komt u niet tegen komen in vroegboekacties, zult u niet vinden in de laagste prijs-lijstjes en we zijn niet zien bij de prijspakkers. We hebben een heldere en nuchtere filosofie die gericht is op consistentie en duurzaamheid.

Reservering / boeking:

U kunt via telefoon, mail en zelfs aan de deur bij ons een reserveringsaanvraag doen; de boeking is definitief als u van ons een bevestiging per mail heeft ontvangen.

Annulering:

Het kan voorkomen dat u wegens overmacht moet annuleren. Dat kan kosteloos tot 48 uur van te voren (onze inchecktijd van 16.00 uur op de dag van aankomst is daarbij leidend). Van 48 tot 24 uur van tevoren bent u 50 procent van het totaalbedrag verschuldigd; bij annulering 24 uur of minder bent u de 100 procent verschuldigd.

Betaling:

Betaling kan ter plaatse en voor vertrek, contant of via onze eigen pin.

Toeristenbelasting:

Gemeente Leeuwarden heft vanaf 1 januari 2018 toeristenbelasting; een bedrag van € 1,00 per persoon per nacht. Uiteraard brengen wij deze bij onze gasten in rekening. Ten behoeve van deze heffing, zijn wij eveneens verplicht persoonsgegevens te noteren en bij de heffingsadministratie in te leveren bij de gemeente.

Privacywetgeving / AVG:

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Ook Parlement van Engeland moet daar aan voldoen; we werken immers met klantgegevens en zijn gehouden daar zorgvuldig mee om te gaan. Dat vraagt om transparantie van ons en van de partners waarmee wij samenwerken. Algemeen geldt dat Parlement van Engeland de door uzelf aan ons verstrekte klantgegevens slechts gebruikt waarvoor zij zijn bedoeld: het verkrijgen van informatie over, of het daadwerkelijk boeken of reserveren van logies of het verkrijgen van informatie over de mogelijkheden van huur van onze sociëteit. We gebruiken klantgegevens niet voor nieuwsbrieven of anderszins, tenzij u ons uitdrukkelijk zelf toestemming geeft u op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Wij stellen deze gegevens nooit ter beschikking aan derden, met uitzondering van de gegevens die gemeente Leeuwarden t.b.v. heffing en administratie toeristenbelasting (zie Toeristenbelasting) van ons en onze gasten vraagt. Dat betekent dat we de gegevens niet langer bewaren dan daarvoor strikt noodzakelijk.

Mocht u vinden dat wij de privacy m.b.t. uw klantgegevens niet voldoende of onduidelijk waarborgen, zegt u dat dan. We doen ons best aan de nieuwe wetgeving te voldoen. Wilt u meer weten over de AVG, informeer dan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

KvK Handelsregister/BTW-nummer/bank:

Parlement van Engeland VOF van Marijn Duvergé en Niek Donker is ingeschreven in het KvK Handelsregister onder nummer 64389618.

BTW-nummer: 8556.46.743.B.01.

Bank: Rabobank, rekeningnummer NL15RABO0306797496.

 

Parlement van Engeland, logement / sociëteit / ambachtsatelier
Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden
058-2896954 / 06-19623489; info@parlementvanengeland.nl
 www.parlementvanengeland.nl
Back to Top