• Home
  • /
  • Parlement van Engeland: weekendje weg binnenstad Leeuwarden
Parlement van Engeland: weekendje weg binnenstad Leeuwarden

Parlement van Engeland: weekendje weg binnenstad Leeuwarden

Ons “Parlement van Engeland” aan de Weerd: leven, wonen & werken in de monumentale binnenstad van Leeuwarden. Ons Parlement:

Logement:

1- Bed & Breakfast-kamer Hogerhuis: een royale B&B kamer voor twee personen op de tweede verdieping van het Parlement, voorzien van een naast de kamer gelegen eigen luxe badkamer. Onze gasten ontbijten in onze tuinkamer op de begane grond. Ontbijten betekent bij ons een goed en altijd vers gemaakt ontbijt. Prijs kamer Hogerhuis: € 95,00 (inclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting).

2- Stadsstudio Lagerhuis achter het Parlement: een comfortabele, lichte, zelfstandige studio hartje binnenstad voor twee personen met eigen opgang, met badkamer/toilet (begane grond), en (op de verdieping) een heerlijk boxspringbed, goed uitgeruste keuken, een lekkere ruime eettafel en ruimte genoeg om je kleding op te hangen en op te bergen. Voorzien van tv, wifi, koffiezetapparaat, waterkoker, servies, goed beddengoed en prima handdoekenset. Prijs per twee nachten: € 150,00. Week: € 345,00 en Maand: € 850,00. Prijzen inclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting). Bel als je iets wilt weten: 058 – 289 69 54.

Boeken? Check de agenda!

Sociëteit:

In onze sociëteit organiseren we kleinschalige bijeenkomsten, workshops, taaltrainingen, lezingen, gesprekken en presentaties op maatschappelijk, cultureel, muzikaal en culinair gebied. De sociëteit is ook te huur voor een dag of dagdeel.

Ambachten:

Marijn heeft haar eigen atelier in huis. Als goudsmid opgeleid in Schoonhoven maakt ze onder meer kettingen, sieraden, armbanden en tassen; ook voor reparaties kunt u bij haar terecht.

Niek werkt vanuit huis als journalist en tekstschrijver voor onder meer NDC mediagroep. Eerder schreef hij Kleine Kerkstraat, 150 jaar handel en wandel in de Leukste Winkelstraat (uitgeverij Wijdemeer) en samen met Minne Velstra het herinneringsboek over het maritieme erfgoedevenement Houtvaert 2018. Op dit moment werkt hij o.a. aan een boek over het Leeuwarder beursgebouw in opdracht van Rijksuniversiteit Groningen /Campus Fryslân.

Benieuwd naar de historie van ons Parlement? Lees het verhaal!

Iemand anders verrassen? Cadeaubon voor ‘n overnachting!

Informatie, boekingen en reserveringen Parlement van Engeland:

Algemeen: 058 -289 69 54 / Niek: 06 – 1962 3489. mail naar info@parlementvanengeland.nl

Logement in de binnenstad: B & B Hogerhuis & stadsstudio Lagerhuis
Parlement van Engeland, bed & breakfast, Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden
Back to Top