Coronabericht

Ook Parlement van Engeland ondergaat de coronacrisis. Wat betekent dat voor onze bed & breakfast en voor Marijn Duvergé en Niek Donker?

Voor de Bed & Breakfast Hogerhuis en onze Studio Lagerhuis geldt dat al weken geen aanvragen meer binnenkomen, dat we zelf de boekingen tot en met 31 mei geschrapt hebben en we zullen moeten zien hoe het straks verder gaat. Boeken kan uiteraard voor de periode na 1 juni 2020. Onze los van ons woonhuis gelegen Studio Lagerhuis (selfsupporting en private opgang) kan nu wel worden geboekt, maar alleen voor langere periode v.a. 1 maand.

Ons ambachtsatelier draait gewoon door. Marijn werkt aan een aantal sieraad- opdrachten en Niek voert ook onderhanden werk uit, waaronder artikelen voor Noordz/ NDC mediagroep. Hoe het komt met al dat ambacht na half, eind april, is nog uiterst onzeker.

We zijn gewoon bereikbaar, per telefoon (058-2896954 of 06-19623489), per mail op info@parlementvanengeland.nl of via het contactformulier op deze website.

Het ga u goed!

Vriendelijke groet uit hartje Leeuwarden, Niek & Marijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top