• Home
  • /
  • Het Parlement: Marijn & Niek

Het Parlement: Marijn & Niek

Parlement van Engeland, Leeuwarden:

Bed & Breakfast Hogerhuis & Studio Lagerhuis; ambachtsatelier; sociëteit; woonhuis van Marijn & Niek. We stellen ons even voor.

Marijn Duvergé: geboren in Leiden, op 5 jarige leeftijd verhuisd naar Leeuwarden. Beroepsopleiding in Schoonhoven als goudsmid. Teruggekeerd naar Friesland in 2011. Woonachtig in Leeuwarden sinds oktober 2012. Werkzaam bij Provincie Fryslân (parttime) en als zelfstandig goudsmid vanuit Parlement van Engeland.

Niek Donker: geboren en opgegroeid in Zwolle, opgeleid als journalist in Utrecht. Woont in Friesland sinds 1998, vanaf 2012 met Marijn in Leeuwarden. Werkt als zelfstandig tekstschrijver en journalist vanuit Parlement van Engeland.

Marijn & Niek hebben Parlement van Engeland bedacht en opgebouwd vanaf oktober 2015. Een mooie plek om te wonen, te leven, te werken en te genieten van en in hartje binnenstad Leeuwarden. Woonhuis, atelier voor ambachten, een plek voor vrienden en een logement voor gasten met onze Bed & Breakfast Hogerhuis en Studio Lagerhuis.

 

Niek en Marijn: leven, wonen en werken in de binnenstad van Leeuwarden
Parlement van Engeland, het logement in de binnenstad – Bed & Breakfast Hogerhuis / Studio Lagerhuis- Adres: Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden, 058 – 289 69 54, info@parlementvanengeland.nl

 

 

Back to Top