V.a. 1 mei 2018: stadsstudio Lagerhuis

Een selfsupporting logement in de Leeuwarder binnenstad: de uitbreiding van Parlement van Engeland. Te boeken voor een overnachting, midweek, weekend of weekje weg of een langer verblijf. Direct achter ons Parlement, eigen ingang Sint Anthonystraat. Geheel selfsupporting studio: eigen opgang, voorzien van badkamer, keuken, uitstekend bed en riante tafel met heerlijke stoelen. Exclusief ontbijt. Gratis wifi, tv. Check info en boeking Beleef LF2018, Culturele Hoofdstad op loopafstand!

Logeren in de binnenstad van Leeuwarden:
Parlement van Engeland – Bed & Breakfast Hogerhuis en Stadsstudio Lagerhuis
Weerd 19 / Sint Anthonystraat 2B, Leeuwarden, 058-2896954

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top